Nejnovější recenze ze sekce Hygienické vložky
Vyzkoušeno, spokojenost.
spokojenost s produktem
- Ideální pro velmi silné krvácení, nejen po porodu ale i pro ženy s poruchou menstruačního krvácení
- Lepící část by bylo lepší udělat silnější
- Nevejdou se na klasické kalhotky
Savost vložek je dostatečná, vložky jsou velké a přijmou velké množství krve.
Délka a šířka jsou dostatečně velké abychom měli pocit bezpečí bez protečení.
Vložky nejsou ideální do klasických kalhotek ale i to se případně dá, jen to není takový komfort jako v poporodních kalhotkách.
- Velikost
- Materiál
- Povrch
- Malé balení
Tyto vložky jsou super. Cením jejich kvalitu. Jsou velmi příjemné. Povrch je velmi příjemný, nepotíte se v tom, rozhodne není igelitový. Velikost je pro mne zcela vyhovující. Balení by mohlo být větší, ale alespoň člověk může produkt nejdříve vyzkoušet a nekupuje
- Dostatečná velikost
- Žádné
Z toho co jsem měla zatím možnost vyzkoušet, tak jsem s těmito vložkami spokojená. Vyhovuje mi výdrž, savost. Jejich rychlé uchycení i to že drží, tam kde potřebuji. Zatím jsem neměla s nimi žádnou špatnou zkušenost a tak mohu jen doporučit a určitě budu používat dále.
- velikost
- absorbce
- lepící pásek
- díky lepícímu pásku "nedýchá"
Porodnické vložky jsou dostatečně velké a účinně zachytávají všechno, i při pohybu a otáčení se v posteli, což je skvělé. Materiál je příjemný a jemný, takže nedráždí pokožku. Lepící pásek drží vložku pevně na místě, což je velké plus, ale může omezit prodyšnost pokožky. Pokud má žena poporodní poranění, které potřebuje hojit a větrat, doporučila bych volit vložky bez lepícího pásku.
- Pohodlné
- Spolehlivé
- Šetrné
- Mohly by vložky mít nějakou vůni
Jak na noc i den, nedráždí a jsou jemné k pokožce která je zatížená po zákroku. Používala jsem po porodu pouze tyto a mohu jedině doporučit, Snad jedinné co bych vyvinula , i když to se nedá brát úplně jako mínus. To už je hlavně na člověku, velice doporučuji
- Skvělá savost
- Vyhovující velikost
- Malé balení
Opravdu pohodlné poporodní vložky, velice příjemné a měkké na dotek, v šestinedělí je to opravdu pohodlí a to co žena potřebuje.
Výborná vysoká savost zajistí pocit sucha. Díky tomu, že je vložka hezky dlouhá a má lepící pásek drží po celou dobu na svém místě
- Taštička splňuje očekávání. Doporučuji.
Bylinky v kalhotkách jsou super, je to trošku fičák. Pro mne na den při silnější menstruaci musím použít i dvě. Jinak si dobré.
Super tenké a příjemné nošení. Bylinky jsou fajn.
Používám moc ráda, jsou tenké a pohodlné.
- Tvar
- Tenkost
- Lepící páska
- Prodyšný materiál
- Nešustí
- Nejsou balené po kusech
Porodnické vložky Bella Mamma Comfort jsem používala až od poloviny šestinedělí, kdy jsem se začala více pohybovat, chodit ven a krvácení již nebylo tak silné. Ze začátku mi bohužel úplně nestačily a to především v noci. Určitě musím vyzdvihnout lepící pásku, nešustivý materiál a především tenkost. Největší výtku bych měla k tomu, že každá vložka není zabalená zvlášť, aby se dala vložit rovnou do kabelky.
+ pohodlné na noc
Meracus Line Látková intimka Astry 1 ks
Přidáno: 28. května 2024
(naposledy upraveno 28. května 2024)
Zakoupeno v Maluna.cz
+ Příjemný materiál
- Dlouhé
- Dobrá savost
- Jdou přilepit
Jsou dobře save a dlouhé. Je dobré že se dají přilepit a nikam neuhnou i v leže. Délka je dobrá lepší než ostatní vložky.Mají dlouhé a široké absorbční jádro, které poskytuje efektivní ochranu.
Měkká vnější vrstva těsně přiléhá k výplni, nerozvrstvuje se, nedráždí pokožku.
- Delka
- Materiál
- Lepení
- Žádné
Takže ženy moje , toto je naprostá pecka..Skvělá savost (měla jsem špatný porod , hned po porodu revize a ztrata 1,5l krve, i poté jsem opravdu dost krvacela.. ani kapka vedle). ..Díky lepení skvělé drží, když budete shánět porodnicke vložky.. tak určitě toto je skvělá volba
- Délka, velikost
- Komfort
- Pocit bezpečí
- Nevyhledala jsem žádné zápory
Dlouho jsem hledala poporodnîí vložky, dokud jsem nenanrazila na bella mamma comfort, které jsou naprosto dokonalé a jedinečné a to jak savostí, velikostí, prodyšností a to jak dobře drží. Jsem naprosto spokojená a po jiných bych už asi nesáhla. Za mě jednička na trhu
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »