Nejnovější recenze ze sekce Hygienické vložky
- Vydrží celou noc
- žádné
Vložky jsou tenké, prodyšné navržené pro noční použití, které poskytují spolehlivou ochranu . Díky extra délce a širší zadní části skvěle chrání celou noc. Díky křidélkům opravdu drží na svém místě. Účinně zadržují tekutinu a i když nemají žádno uparfemaci, není cítit žádný zápach.
- Vydrzi celou noc
- Nikde nic nevadi
Vlozky jsou opravdu super.Vydrzi celou noc bez problemu a jake koliv neplechy.Nosi se skvele nikde nic necouha neskrabe takze za me opravdu super Super ze naji kridelka.Desing je skveli a proholky opravdu krasne delani. A na to ze jsou tenke opravdu vse vydrzi
- Velké balení
- Tenká vložka
- Pohodlný pocit při nošení
- Žádný
Oceňuji velké balení vložek které u mě vystačí na minimálně 3 měsíce. V balení na testování mi přišli dokonce 3 balení takže mám radost že nějakou dobu nemusím řešit nákup vložek.Vložky jsou příjemné při spaní díky tomu,že nejsou silné na tloušťku což je podlě mě super.Velké plus je určitě i velikost vložky která zachytí vše i při silné menstruaci.
Dobré na začátek a konec cyklu.
Vše v pořádku. Pocit svěžesti.
- funkčnost
- prodloužená délka
- uvítala bych více kusů
Vložky značky Bella jsou ideální na noční používání. Dobře drží, přizpůsobí se tělu. Jsou bez parfemace, nedráždí pokožku.
Já jsem ekzematik, toto jsem velmi kvitovala. Dobře absorbují tekutinu.
Uvítala bych možnost většího balení (tj. více kusů za výhodnější cenu).
Přizpůsobí se každé postavě a věku.
Lepicí pásky dobře drží.
Používala jsem někdy i přes den.
- Prodloužená délka
- Savost
- Odlepují se od spodního prádla
S nočními Bella vložkami jsem spokojená. Jsou tenké, neparfemované, při nošení o nich člověk ani neví. Prodloužená délka zaručí pohodlí v noci. Ani jednou mi neprotekly. Nejdůležitější je pro mě ale savost, kterou splnily na jedničku. Jediné minus dávám za horší lepení křidélek, které se mi ze spodního prádla odlepovala.
- Dlouhé
- Bez parfemace
- Nenápadné
- Plastový obal
Bella Perfecta Slim Night Extra Soft, po nalepení na spodní prádlo, drží na svém místě, po odlepení nenechávají na spodním prádle žádné stopy po lepidle, nikde se nerulují mezi nohy. Délka nočních vložek Bella Perfecta je pro mě ideální a neměnila bych jí. Mám menstruaci spíše střední intenzity, proto nemohu hodnotit zda udrží vše, třeba u žen, které trpí na extrémně silnou menstruaci.
- Lehkost
- Nevhodné pro velmi silné krvácení
Tyto vložky se přizpůsobí každému. Jsou vhodné pro ženy, dívky a díky své absorpci vás zanechá v suchu a pohodlí. Díky svému tenkému vzhledu se budete cítit skvěle a přizpůsobí se každému tělu. Jsou vhodné na noc. Jsou bez parfemace takže nebudete mít žádné nepříjemnosti.
- velmi tenké
- jejich délka
- materiál
- žádný
Vložky mají ultratenké provedení, které je téměř neznatelné pod oblečením. Jejich délka a tvar jsou ideální pro noční použití, zajišťují ochranu před protečením i při delším spánku. Díky prodyšnosti a jemnému povrchu jsou vhodné pro ženy s citlivou pokožkou. Bella Perfecta je cenově dostupnou značkou, která nabízí slušnou kvalitu za nízkou cenu.
- Ultra tenké
- Delka
- Bez parfemace
- Dokonale drzi
- Vhodné i na silné dny
- V balení menší množství kusů
- Pro někoho příliš dlouhé
Extra dlouhé noční vložky, díky křidélkům drží na svém místě a nejsou téměř citit. Zvládnou jakoukoli polohu spánku. Jsou vhodné i na Vaše silné dny. Použitelné i pro citlivou pokožku - jsou bez parfemace,což je velké plus. Vynikají svou skvělou absorpcí.
- Délka vysoká absorpce.
- Nemá
Vložky Bella perfecta slim night jsou skvělé. Jsou dostatečně dlouhé, drží na místě. Mají vysokou absorpční schopnost i když jsou skutečně tenoučké a prodyšné. Oceňuji především, že jsou bez parfemace. Výhoda je větší balení déle vydrží. Mají měkký povrch.
- Savé
- Dlouhé
- Žádný
To že jsou vložky bez parfemace mi vůbec nevadilo. Důležité pro mě bylo abych se cítila v noci dobře a vložky neprotekli.
Překvapila mě i délka která nebyla vůbec znát i díky svému slabému provedení.
Mohu vřele doporučit a jistě si pořídím další balení.
- Velikost
- Tenkost
- Jako bych ji ani nemela
- Na žádný jsem nepřišla
Za mě velmi příjemná vložka,co splňuje očekávání. Velmi dlouhá a tenká,takže není při nošení skoro cítit a při tom pohltí i silnou menstruaci. Za mě veliká spokojenost a pravděpodobně si je budu pořizovat i nadále. Hlavně jsou i levnější než stejně kvalitní konkurence.
- tenkost
- délka
- zatím žádné
Byla jsem spokojená s designem. Délka křidélek byla idealní. Měla jsem šanci je vyzkoušet i během dne a držely velmi dobře. Ani jednou se neodlepila ani vložka samotná, ani křidélka i když jsem byla aktivní. Dále mi vyhovovalo, že vložky jsou bez latexu a bez parfemace.
- Bez parfemace.
- Tenké.
- Výborná savost.
- Na nic jsem nepřišla.
Vložky, které nezklamou žádnou ženu při velmi silné menstruaci. Jsou opravdu tenké a ani při větším pohybu o nich nevím. Doporučuji je nosit i přes den pro stoprocentní ochranu před protečením. Velice si cením, že jsou vložky bez parfemace, za mě velký plus.
Doporučuji.
- Dĺžka a veľkosť
- Tenkosť
- Bez paefumácie
- Nedostatočná absorbcia
- Pocit vlhka
Vložky Bella vynikajú svojou dĺžkou a tenkosťou, taktiež sú bez parfémov a po stranách majú krídelká. Primárne sú určené na noc a sú samostatne balené v plastovom obale. Počas používania sa mi vďaka nim nestala žiadna "nehoda" no pri používaní som cítila pocit vlhka.HTTT
- Velikost
- Absorpce
- Balení
- Pohodlnost
- Design
- Design
Velice tenké a příjemné, jsou prodyšné a v noci o nich ani nevim.
Délka je dostačující na noc a dobře drži.
Líbí se mi že mají i křidélka.
Jejich funkčnost je taky velice super, výborné sají.
Oceňuji že jsou bez parfemace.
Za mě mohu vložky doporučit.
- Délka
- Tenkost
- Pohodlnost
- Větší menstruace -> častější výměna
Vložky Bella Perfecta Slim Night Extra soft jsou výbornou variantou pro ty, kteří hledají delší noční vložky. I přesto, že jsou tenké, tak výborně sají a nikde nepřekáží. Jejich délka je natolik vyhovující, že v noci nemá krev kam uniknout. Mají i křidélka, které umožnují lepší uchycení vložky. Vložky jsou bez parfemace a představují tak výbornou volbu pro všechny, kteří nejsou zastánci vůně.
- Perfektně drží
- Výborně absorbují
- Jsou ultra tenké
- Uvítala bychom menší balení
Velmi vyborně absorbují, ocenuji prodlouzeniu délku, velmi vyhovují na noc , neprotečou, a úžasné přilnou k tělu, ocenuji ze nejsou parfemovane, jsou ultra tenké, takže i když nosite pres den, nejdou vubec vidět, takže se da nosit o ve dne tak o v noci .