Nejnovější recenze ze sekce Hygienické vložky
- Prodloužená délka
- Absorbce
- Nenašla jsem
Vložky jsou v prodloužené délce velmi pohodlné. Drží na svém místě. Jsou extra tenké, velmi příjemne na nošení, není cítit, že by jste je měli na sobě. Díky bezparfermovemu provedení nedráždí pokožku, jsou prodyšné. Jsou velmi absorpční, vyhovovali mi.
- Savé
- Neparfémované
- Žádné jsem nenašla
Vložky Bella Perfecta Slim na noc - Ultra tenké noční hygienické vložky ,mohu velmi doporučit, za sebe hlavně těm ženám a dívkám, kterým vyhovují ,velmi tenké vložky. Já osobně tenké vložky preferuji a tyto ,si nemohu vynachválit. Přestože, jsou tenké, jsou extra savé, což je velmi překvapující. Délka vložky, může byt pro někoho překážkou, avšak opak je pravdou.
- Tenkost
- Absorbce tekutiny
- Nic mě nenapadá
Testovala jsem produkt Bella perfecta Slim. A byla jsem velmi spokojená. Absorpce byla velmi dobrá. Také jsem ocenila, že vložky byli bez parfemace. A to, že neprotekly bylo také pro mě důležité. Prodloužená délka, byla výborná. Produkt mi velmi vyhovoval a můžu ho moc doporučit.
- pohodlí
- tenkost
- bez parfemace
- nedráždí
- občas se lehce posunou
- krčí se
Bella Perfecta Slim Night Extra Soft jsou jedny z nejpohodlnějších nočních vložek, co jsem zkusila. Jsou opravdu tenké a lehké, takže při nošení o nich skoro nevíte, což oceňuji hlavně v noci. Překvapilo mě, jak dobře absorbují a přitom udrží pokožku suchou. Bez parfemace jsou ideální i pro citlivější pokožku. Jejich prodloužená délka poskytuje skvělou ochranu i při větším pohybu. Vložka se dobře přizpůsobí tělu a zůstane na místě celou noc. Jsem opravdu spokojená a rozhodně plánuju si je koupit znovu.
- Používám pravidelně a jsem moc spokojená.
- tenké
- prodloužená délka
- vysoká savost
- křidélka
- bez parfemace
- žádné
BELLA Perfecta Slim Night Extra Soft Hygienické noční vložky mají dvě křidélka, která jsou dostatečně široká a chrání před ušpiněním. Na dotek jsou příjemné, chrání pokožku před vznikem podráždění. Vyhovuje mi jejich tenkost a jejich savost je vysoká. Jsou určené spíše jako noční, mně vyhovují i přes den. Jsou bez parfemace, což velice oceňuji. Dobře se přizpůsobí i přesto, že jejich délka je prodloužená. Celkově jsem spokojena a mohu jen a jen doporučit.
- dobré
Velice dobré.
- Dobrá absopce
- Tenké
- Pohodlné
- Žádné
S vložkami jsem velice spokojená. Mají dobrou absorpci, jsou bez parfemace. Jsou tenké a pohodlné. Téměř je na sobě necítím. Mají prodlouženou délku, nemusím se bát, že večer proteču. Také drží na svém místě. Neposouvají se. Mají velmi dobrou cenu. Budu užívat už jen tyto vložky.
Mohla jsem si v pohodě prohlédnout produkty v nabídce, než bloumat po obchodě. Jsem spokojená .
- Délka
- Jsou tenké
- Žádné
Tyto ultratenké vložky na noc jsou skvělé hlavně na první dny, kdy je používáte. S nimi se vám nestane žádná nehoda, protože mají prodlouženou délku a pěkně se přizpůsobí. Vložky nejsou parfémované, což většina žen ocení. Tohle bude moje nová stálice na noc.
- jsou opravdu tenké
- příjemně savé
- za mě žádné záporné vlastnosti produkt nemá
Vložky Bella Perfecta Slim Night Extra Soft jsou za mě super. Opravdu dobře sají a jsou příjemné. Nemám ráda silné vložky, které zanechávají pocit neprodyšnosti a nekomfortu a to tyto rozhodně nejsou. Využila jsem nejen v noci, ale i přes den. Za mě mohu doporučit, jsem spokojena.
- velmi dobře
Jsem spokojená
- Tenkost
- Žádné
Skvělé a příjemné vložky k pokožce. Jsou bez parfemace. Výborně absorbují jsou plně funkční. Jsou měkké komfortní. Tenkost vložky výborná. Přizpůsobí se tvaru těla. Prodloužená délka výborná. Skvěle absorbují, délka a tenkost super. Skvěle vložky. Doporučuji.Na noc skvělá volba
Dobré antialergické absorbenty, dobrý poměr ceny a kvality, dodávka proběhla podle očekávání. Děkuju
- Spolehlivost
- Absorbce
- Pohodlí
- Mohli by být ještě trochu tenčí
Od nočních vložek jsem nečekala moc, ale byla jsem příjemně překvapená. Absorpce je skutečně výborná – i během těch nejtěžších nocí jsem se cítila chráněná. Parfemace je téměř neznatelná, což mi maximálně vyhovuje. Musím také pochválit design, který působí až nečekaně elegantně. Zároveň jsem neměla pocit, že by byly vložky nepohodlné nebo příliš robustní. Opravdu příjemné nošení, doporučuji!
Jsou slaboučké, voňavé a savé.
- Ultra tenké
- Prodloužená délka
- Více praktický obal
Bella Perfecta Slim Night Extra Soft mě příjemně překvapily. Jsou lehké, ale přitom dostatečně absorpční super je i prodloužená délka. Ideální pro ženy, které hledají kvalitní produkt za rozumnou cenu. Po použití jsem neměla žádné podráždění a cítím se v nich bezpečně. Můžu je doporučit i pro ty, kdo mají citlivou pokožku. Celkově velmi spokojená!
dobre