Nejnovější recenze ze sekce Hygienické vložky
- Délka vložek
- Absorbce
- Měkkost
- Šetřila bych s obalem
S vložkami Bella mám pozitivní zkušenosti a tyto noční jsou opravdu super. Nejen, že jsou dlouhé, ultra tenké, ale hlavně měkké. Zajistí komfort během noci a nošení je příjemné. Přizpůsobí se a člověk ani neví, že je má na sobě. Výhodou je i bezparfemace. Mohu jen doporučit!!
- Tenka, clovek ani nevi ze ji ma
- Dobre saje tekutinu
- Dostatecna delka takze neprotece kdyz spite na zadech
- Kridelka dobre drzi
- V noci se mi zmuchlala ale tekutinu udrzela. Nevim jak by to dopadlo pri hodne silne MS
Uzasne tenka vlozka o ktere jsem ani nevedela. Nemam extra silnou MS a vlozka udrzela tekutinu celou noc. Prijemny material. Je dostatecne dlouha a ma kridelka takze spodni pradlo zustalo ciste. V noci se lehce zmuchlala ale neprotekla. Mozna je nevyhoda ze tekutina se drzi hlavne uprostred vlozky tak nevim jak by to dopadlo pri hodne silne MS. Kazdopadne urcite doporucuji
- Tenkost
- Délka
- Příjemný povrch
- Větší balení
- Někomu by možná mohlo vadit, že jsou bez vůně
Noční vložky bella perfecta jsou velmi měkké, jemné a na kůži příjemné. Díky jejich délce se nemusíte obávat, že by během noci něco uniklo kam nemá. S těmito nočními vložkami přečkáte celou noc v klidu a bezpečí a skoro o nich nevíte, protože jsou opravdu ultra tenké a nepříjemný zápach zůstává uvnitř.
- Tenké
- Méně lepí
Super tenké a bez parfemace, takže nedráždí. Mě přišly až moc dlouhé na můj vkus. Ale po vyzkoušení jsem změnila názor. Vydržela celou noc. Za mě trošku hůře lepí. Ale zase se pak lépe odlepuje a snadno. Vyhovuje mi velké balení 14 ks. Vhodné na noc, ale i přes den při silnější menstruaci.
- Jsou dostatečně dlouhé
- Dobře absorbují tekutiny
- Jsou bez parfemace
- Hlavně jsou tenké
- Zápor jsem nenašla
Od značky Bella jsem vyzkoušela již více produktů a jelikož mám silnou menstruaci a tampón mi nestačí , tak jsem zkusila ještě tyto noční vložky, které jsem si vybrala, protože jsou tenké a dlouhé, což je na noc ideální . Velice dobře absorbují, ale bez tampónu by mi nestačily, ale to samozdřejmě záleží na síle menstruace, která je u mě opravdu extrémní. Vložky jsou bez parfemace, což je pro mě také dobře kvůli zánětům. Za mě spokojenost.
- prodloužený tvar
- tenké
- možná dodat lepicí pásek na zalepení u jednotlivého balení
Tyto vložky jsou opravdu Slim - tenké, ale i přesto dobře savé. Jsou z měkké textilie, takže příjemné a pěkně se přizpůsobí. Ideální na noc a i na den během silnější menstuace. Balení po 14 kusech. Mohl by být dodán salolepicí proužek po použití na jednostivém balení.
- Velikost
- Každý kus je zabalený samostatně
- Při výměně máme obal na použíty materiál
Hodnotím pozitivně, produkt je příjemný, bez parfremace. Jeho velikost skvěle sedí a křídelka se dají krásně ohnout. Super je i jednotlivé balení. Určitě se nebojím použít i přes den. Krásné drží tekutinu kde mají i přes to, že jsou opravdu tenounké.
- velmi tenké
- neodlepují se a pevně drží na místě
- snadno se rozbalují
- příliš silný lepící proužek - při sundávání vložky hrozí natáhnutí látky spodního prádla
- obtížné zpětné využití obalu pro vyhození vložky
Jedná se o jednoznačně nejlepší noční vložky, které jsem vyzkoušela. Vhodné pro citlivou kůži, nezpůsobují podráždění a při nošení jsou velmi diskrétní. Velmi oceňuji absenci dírkovaní okrajů savé plochy vložky na předním i zadním konci, kde jsou proti protečení rozhodující i mm.
Na spodním prádle se neposouvá a zůstává stále na svém místě. Odlepování je už trochu horší, ale nic dramatického. Pro vyhození doporučuji větší množství balícího materiálu. Původní plastový obal lze efektivně využít pro jen s obtížemi.
- prodloužená délka
- poměrně tenké
- neprotékají
Bella Perfecta Slim Night Extra Soft jsou menstruační vložky, které jsou určené hlavně běhěm spánku. Hezky držely na svém místě, mají prodlouženou délku a po obou stranách křidýlka, takže i v prvních dnech menstruace nic neproteklo. Cítila jsem se dobře.
- Extra tenké
- Prodyšné a hebké
- Hodně dlouhé
- Na silnou menstruaci
- Dobře drží díky křidélkům
- Žádný
Super tenké a dlouhé vložky na noc při silné menstruaci. Díky tomu, že jsou tenké nejsou skoro cítit a díky délce se můžete cítit v bezpečí, že se nestane žádná nechtěná nehoda. Díky křidélkům hezky drží a také se nikde nerolují ani nemačkají. Jsou příjemně hebké a prodyšné. Oceňuji to, že jsou na silnou menstruaci, protože ji mám po většinu dní. Vložky jsou celkově příjemné. Splňují to, co dobré vložky splnit mají.
- Vysoká absorpce
- Dlouhá stélka
- Tenkost
- Bez parfemace:(
Na to jak jsou vložky tenké, mě vážně překvapila jejich vysoká absorpce i pri dnech silnější menstruace. Díky jejich tenkosti jsou pohodlné. Stélka je prodloužená, takže zamezuje protečení a jsou vhodné na noc. Celkově jsou super a moc je doporučuji,stojí za vyzkoušení:))
- Vložky jsou opravdu dlouhé
- Dobře absorbují
- Pro někoho můžou být přílíš pevné
Vložky od značky Bella jsou svojí délkou ideální na noční použití,je vidět že se opravdu zaměřují na ochranu a komfort pro ženy i mladé slečny. Oceňuji,že nejsou vložky parfémované a je zde použit příjemný materiál,který zajišťuje přijemný pocit. Jediné co bych videla jako možný zápor je lehce pevnější materiál a to nemusí vyhovovat každému.
- Komfortní
- Neprotečou
- Nezapáchají
- Jsou cenově dostupné
- Žádný jsem nenašla
Moje menstruace je silnější a tak mě zajímalo, jak o stojí tyto vložky v tomto testu. Opět jsem byla mile překvapená. Nestála se žádná nehoda, cítila jsem se pohodlně a klidnější. To si myslím přeje každá žena. Takže za mě vřele doporučuji a jiné už kupovat nebudu.
- Kvalita
- Savost
- Žádné jsem nenašla
Kdo má rád pohodlí při spaní, vřele doporučuji Bella perfecta slim night extra soft. Jsou velice příjemné,bez parfemace, vůbec nejsou cítit,že je máte. Skvělá savost. Díky velikosti a přizpůsobení nikdy ne proteče ani kapka. Žádná reakce na pokožce. Jsou 2 mm ultra tenké a prodyšné. Lze i hygienický po použití zabalit. Krásně sedí ve všech směrech ,i když cestujete ve spaní. Vřele doporučuji.
- Anatomický tvar
- Prodyšný materiál
- Perfektní ochrana
- Přiměřená cena
- Zatím jsem žádný nenašla
Vložky Bella Perfecta Slim Nigr Extra Soft jsou skvělá ochrana při menstruaci. Vložky jsou extra tenké , vyrobené z příjemného materiálu, který pokožku nedráždí. Díky anatomickému tvaru a absorpčnímu jádru spolehlivě ochrání celou noc před protečením a neutralizuje intimní zápach. Lepící pásek a široká noční křidélka zabraňují posouvání vložky. Vložky jsou skvělým a spolehlivym pomocníkem během menstruace na které se může žena spolehnout .
- Příjemně hebké
- Skvěle drží
- Velká savost
- Neutralizace zápachu
- Menší počet v balení
Vložky Bella Perfecta Slim night mohu jen doporučit. Se značkou mám jen samé dobré zkušenosti a jinak tomu není ani u těchto vložek. Jsou velice jemné a tím i šetrné k pokožce intimních partií. Díky jejich savosti mohu spát celou noc, aniž bych musela řešit ráno následky nehody. Když k tomu přidám jejich tenkost a schopnost opravdu držet tam, kam jsem je sama nalepila, jsou skvělou volbou pro každou ženu.
- Ultra tenké
- Funkční
- Žádné
Měla jsem tu čest vyzkoušet noční ultratenké vložky Bella. Vložky jsou bez parfemace což velice oceňuji. Dalším kladem je tenkost, jsou opravdu ultra tenké, vyhovovala mi i prodloužená délka. Mají 6 kapek ,tudíž zaručují výbornou absorbci. Určitě si je znovu koupím, doporučuji.
- absorce, prodloužená délka, bez parfemace
- nenasla jsem
Bella Perfecta Slim Night Extra Soft vložky jsem chtěla vyzkoušet pro jejich deklarovanou prodlouženou délku a pro jejich absorci. Ze začátku periody potřebuji i přes den vložky se silnější ochrannou a musím říci, že mne nezklamaly. Vydržely se mnou celý den v aktivním režimu, cvičení jógy i dobíhání autobusu. Za mne mohu jen doporučit!
- Dlouhé
- Savé
- Příjemné na nošení
- Tenké
- Vložka špatně chytá na spodní prádlo
Ze začátku jsem měla lehce problém s nalepením vložky, křidélka se nechtěla přichytnout na spodní prádlo. Vložky nezanechávají žádné reziuum lepidla na spodním prádle, takže nedojde k jeho zničení.Vložky jsou hezky dlouhé, tenké a příjemné na nošení.
- Tenké ale fungují skvěle
- Pohodlné
- Trochu moc dlouhé
Vložky se v noci ale i přes den osvědčili a fungovali skvěle. Mám radši kratší vložky ale tato délka mi také vyhovovala a to hlavně pres noc. Vložky jsou sice tenčí ale nepoznala jsem rozdíl takže super. S testováním mi pomohla i mamka a také byla nadšená.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »